Astăzi în cea mai mare parte a ţării va fi variabil cu maxime de până la 30 grade Celsius
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Astăzi în cea mai mare parte a ţării va fi variabil cu maxime de până la 30 grade Celsius

Astăzi în cea mai mare parte a ţării va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade Celsius şi va ploua cu descărcări electrice, iar la Bălţi va fi cu un grad mai cald.

La Orhei maxima va fi de 29 de grade, iar pentru Tiraspol meterologii prognozează 30 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul va fi cu un grad mai mult.

În Capitală vor fi 30 de grade. În următoarele zile vremea va fi caldă, cu maxime de 26 de grade. Luni sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

În cea mai mare a Europei soarele va străluci din plin. La Madrid vor fi 35 de grade. La Paris se vor înregistra 28 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Londra mercurul din termometre va indica 25 de grade, iar la Berlin 27.

La Roma se anunţă vreme frumoasă cu 33 de grade. La Viena, Budapesta şi Belgrad sunt prognozate 28 de grade. La Praga maximele vor urca până la 26 de grade. La Atena şi Ankara vor fi 35 de grade. În capitala România cerul va fi variabil şi se vor înregistra 31 de grade. La Kiev vor fi 28 de grade, iar la Moscova vor cădea precipitaţii slabe cu 25 de grade Celsius.

Similare
RECOMANDĂRI