VICTORIA BUCĂTARU

VICTORIA BUCĂTARU
Victoria Bucătaru prezintă două ediţii pe săptămână ale emisiunii de dezbateri pe teme de actualitate “Punctul pe AZi”, care se difuzează de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR MOLDOVA.

Victoria face parte din echipa Asociaţiei pentru Politica Externă de 10 ani. Este autoarea mai multor publicaţii privind politica externă şi de securitate a Republicii Moldova, relaţia Republicii Moldova cu Uniunea Europeană şi politice de securitate regionale.

Pe parcursul carierei sale Victoria a colaborat cu mai multe instituţii şi organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale locale, dar şi internaţionale precum Freedom House, Ministerul Austriac al Apărării şi Sportului, Institutul Leton de Afaceri Internaţionale, Universitatea din Tampere şi Universitatea Leipzig.

A avut parte de mai multe instruiri la Academia Diplomatică de la Viena, Institutul Clingendael de la Haga, Centrul Austriac pentru Pace şi Reglementare a Conflictelor. În 2017, Victoria Bucătaru a absolvit programul Marshall Memorial Fellowship al German Marshall Fund din Statele Unite al Americii.
RECOMANDĂRI