TU VOTEZI ROMÂNIA! Marius Ostaficiuc, candidatul PSD vine în studioul TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TU VOTEZI ROMÂNIA! Marius Ostaficiuc, candidatul PSD vine în studioul TVR MOLDOVA

"Cred că politica e ceva înnăscut în fiinţa umană. Fiecare dintre noi este, într-o măsură sau alta, politician. Chiar şi atunci când nu conduci altceva decât propriul destin, tot politică faci. Politica înseamnă responsabilitate, luciditate şi adevăr. Politica este o artă. Refuz să accept că politica şi politicianul în România sunt doar subiecte demne de pana lui Caragiale. Vreau, prin model personal, să contribui la o reformare a clasei politice româneşti. E nevoie de un restart, de un refresh care să echivaleze cu un alt început. Vreau să fiu parte din acest început!" Acesta este crezul lui Marius Ostaficiuc, candidatul PSD.

Domnia sa este invitatul emisiunii moderate de jurnalistul TVR, Mihai Rădulescu, din studioul de la Chişinău. Aşteptăm întrebările dumneavoastră pentru candidatul PSD, pe pagina noastră de Facebook. 

Reprezentanţii partidelor de la Bucureşti încearcă să convingă cetăţenii români din Republica Moldova că le merită votul pentru Parlamentul României. 
Pe 6 decembrie, în România vor avea loc Alegeri Parlamentare. Cum vor evolua relaţiile România-Republica Moldova în următorii 4 ani? Care sunt perspectivele economice, sociale şi culturale de colaborare şi dezvoltare? Ce prevăd programele electorale ale partidelor politice din România? Află răspunsurile de la TVR MOLDOVA!

Urmăreşte emisiunea în direct, adresează întrebări, implică-te! Şi TU VOTEZI ROMÂNIA!
Similare
RECOMANDĂRI