Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Revelion în lume. Noua Zeelandă şi Australia au intrat în 2019

Trecerea în noul an este întâmpinată cu speranţe şi focuri de artificii în lume. Primii care au intrat în 2019 sunt locuitorii insulelor Kiribati din Oceanul Pacific şi cei din statul insular Samoa. Pregătirile pentru Revelion s-au încheiat şi în celebra piaţă Times Square din New York, oraşul care nu doarme niciodată.

Kiribati se află la jumătatea distanţei dintre Hawaii şi Australia şi este situată pe meridianul luat ca punct de referinţă pentru calcularea fusului orar. Urmează statul Şamoa, care a trecut la un alt fus orar acum 7 ani, şi metropola de la antipozi Auckland, din Noua Zeelandă. Şi de această dată, punctul de atracţie a fost celebrul turn Sky Tower, unde a avut loc un spectaculos foc de artificii.

Un spectacol total de muzică şi artificii este aşteptat în scurt timp şi la Sydney, Australia, unde milioane de oameni aşteaptă cu încredere să întâmpine noul an. Repetiţiile pentru Revelion s-au încheiat şi la New York, cu numărătoarea inversă, confetti şi urările de La Mulţi Ani.

La miezul nopţii, tradiţionala bilă din Times Square va coborî în ultimele secunde ale lui 2018. Anul acesta, tema globului este Darul Armoniei. Creatorii au explicat că pentru a avea totul în 2019 avem nevoie de echilibrul interior, între minte, trup şi suflet. Bila este acoperită cu 2.688 de cristale şi are un diametru de aproape 4 metri.

Similare
RECOMANDĂRI