SUA. Un bărbat a sfidat probabilităţile şi a câştigat la loterie de două ori într-un an. A doua oară şi-a dublat câştigul
Vizualizari:

SUA. Un bărbat a sfidat probabilităţile şi a câştigat la loterie de două ori într-un an. A doua oară şi-a dublat câştigul

Deşi şansele de a câştiga la loterie sunt foarte mici spre inexistente de cele mai multe ori, un bărbat din Nebraska a sfidat toate probabilităţile cu norocul său, relatează CNN.

Michael Christiansen din Norfolk, statul american Nebraska, a reuşit să câştige la loterie pentru a doua oară în decurs de un an.

La începutul acestei luni, Christiansen a câştigat 100.000 de dolari după ce a cumpărat un loz câştigător. Este a doua sa vizită la biroul pentru ridicarea premiilor, după ce în martie a mai ridicat un premiu de 50.000 de dolari.

Americanul norocos spune că nu i-a venit să creadă când a văzut că al doilea loz vine cu un premiu dublu faţă de primul. Ambele tichete au fost cumpărate de la acelaşi magazin. Christiansen spune că va folosi banii pentru a se pregăti de pensie, pentru a construi un nou garaj şi pentru a cumpăra casa în care a locuit fiica sa, decedată recent.

Conform loteriei, şansele de câştig la lozurile respective este de 1 la 80.000.

Similare
RECOMANDĂRI