Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Revelionul celor mai bine plătiţi artişti: Delia, Smiley şi Carla’s Dreams

Nu au stat alături de familie în noaptea de Revelion, au stat alături de fani şi şi-au rotunjit considerabil veniturile. Cei mai bine cotaţi artişti de la noi au petrecut noaptea dintre ani pe scenă şi au încasat sume de ordinul zecilor de mii de euro. Delia, Smiley şi Carla’s Dreams au fost cei mai bine plătiţi.

Potrivit unor surse neoficiale, Delia, una dintre cele mai în vogă artiste, a câştigat în noaptea de Revelion în jur de 60 de mii de euro. A urcat pe scena din Piaţa Constituţiei, cel mai mare spectacol de Revelion din România, dar a cântat şi într-o berărie din Bucureşti.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Horia Brenciu şi Carla's Dreams au câştigat foarte bine în noaptea de Revelion: 20 de mii, respectiv 50 de mii de euro.

Şi Smiley a avut încasări bune. A concertat în două oraşe, în Bucureşti şi în Craiova, iar pentru recitaluri ar fi primit nu mai puţin de 40 de mii de euro din partea oficialităţilor care au organizat concertul.

Contractele de zeci de mii de euro pentru artişti nu sunt frecvente. Sumele au fost oferite pentru un eveniment special cum este Revelionul.

Similare
RECOMANDĂRI