Cine e femeia care ar putea da o gaură de 70 miliarde de dolari în averea celui mai bogat om din lume
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cine e femeia care ar putea da o gaură de 70 miliarde de dolari în averea celui mai bogat om din lume

Şeful Amazon, Jeff Bezos, este implicat într-o relaţie extraconjugală cu fostă prezentatoare TV, la rândul ei implicată într-o căsnicie, potrivit unei publicaţii.

Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi Lauren Sanchez, 49 de ani, pilot de elicopter şi fostă prezentatoare la postul de ştiri FOX11 Good Day din Los Angeles, formează un cuplu din luna iunie a anului trecut, potrivit ziarului National Enquirer.

Ziarul de scandal, a cărui ediţie despre cei doi a fost publicată astăzi, afirmă că Bezos s-a întâlnit cu Sanchez de cel puţin şase ori în numai două săptămâni. Cei doi au petrecut o vacanţă exotică şi au zburat cu avionul privat al lui Bezos, în valoare de 65 milioane de dolari.


Se pare că Sanchez i-a trimis poze erotice lui Bezos, poze presupuse prea vulgare pentru a fi publicate în presă.

O sursă apropiată de Bezos a afirmat pentru site-ul Daily Mail că Bezos şi-a început aventura cu Sanches numai după ce căsnicia lui se terminase, dar ziarul National Enquirer susţine că aventura a început cu mai mult timp înainte.

Miercuri Bezos a emis o declaraţie prin contul lui de Twitter în care confirma divorţul de soţia lui, MacKenzie, într-o tentativă de a pune ştirile într-o lumină favorabilă. El şi soţia s-au declarant prieteni şi au lăsat impresia că relaţia s-a terminat în mod amiabil.

Amanta lui Bezos, Lauren Sanches, este măritată cu un mogul de la Hollywood, pe nume Patrick Whitesall. Conform surselor, cei doi s-au despărţit în toamna anului 2018.

Cele două cupluri se cunosc de ani de zile, chiar erau apropiaţi.

Cu ore înainte ca veştile despre aventura celor să devină publice, Bezos a anunţat că divorţează de soţia lui, scriitoarea de romane MacKenzie Bezos.

Bezos şi soţia au susţinut în declaraţie că se aflau de câteva luni într-o despărţire de probă. Fondatorul Amazon are o avere estimată la 140 de miliarde de dolari. În urma divorţului, soţia lui ar putea obţine 70 de miliarde de dolari. 

Similare
RECOMANDĂRI