SPORT

VIDEO. Victorie de prestigiu în faţa Angliei a naţionalei Republicii Moldova de fotbal în sală, obţinută în preliminariile Campionatului European 2022

post-img

Text Naţionala Republicii Moldova de futsal a câştigat fără drept de apel finala grupei H în faţa Angliei şi a obţinut calificarea în faza a doua a grupelor preliminare pentru Campionatul European 2022.

Într-o atmosferă incredibilă, cu tribunele arhipline, tricolorii au început în forţă şi deja în minutul 4 au deschis scorul prin Constantin Burdujel, revenit în componenţa de start după suspendare.

Echipa Republicii Moldova a dominat şi în continuare, iar pe final de repriză şi-a consolidat avantajul prin golurile lui Cristian Obadă şi Sergiu Tacot.

Partea a doua a meciului a contat doar pentru statistică, iar Republica Moldova şi-a menţinut fără emoţii superioritatea în disputa cu Anglia, scor 3-0.

La final, calificarea tricolorilor a fost sărbătorită din plin de cei peste 1500 de spectatori, care au susţinut naţionala noastră în tribunele Complexului Sprotiv "Futsal Arena FMF" din comuna Ciorescu.