SPORT

VIDEO. Olympic Fest 2017. Cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului este organizat la Chişinău

post-img

O nouă ediţie Olympic Fest va avea loc pe 20 mai la Chişinău. Motto-ul evenimentului din acest an este „Chişinău – oraş activ, Chişinău – oraş sportiv“. Organizatorii îşi propun să-i motiveze pe locuitorii capitalei să adopte un mod de viaţă activ şi să practice sportul.

Olympic Fest 2017 este dedicat Zilei Naţionale a Sportului şi a Mişcării Olimpice. Toţi participanţii la Olympic Fest vor primi un tricou cu inelele olimpice şi inscripţia Olympic Day, iar la sfârşitul evenimentului vor participa la o tombolă cu premii şi cadouri.

Cei interesaţi sunt invitaţi să participe la un flashmob inedit – Hora Inelelor Olimpice.

Startul tradiţionalei curse olimpice de alergări pe distanţa de 3,5 kilometri va fi dat la ora 16:00.

Amatorii sportului vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere monitorizate de federaţiile naţionale cu scopul de a demonstra atractivitatea diverselor genuri de sport: fotbal, tenis, tir cu arcul, box, lupte, badminton, tenis de masă, etc.

Programul va include activităţi sportive pentru întreaga familie, oportunităţi de a practica noi sporturi sub îndrumarea medaliaţilor şi campionilor olimpici. Mămicile se vor întrece la cel mai tare concurs de alergat cu cărucioarele, iar bebeluşii – la campionatul de mers de-a buşilea. Micii pictori îşi vor etala talentul în cadrul unui concurs de desen.