SPORT

VIDEO. Meci de tenis bizar, la Doha. Un jucător a pierdut toate punctele şi este suspectat că nu a mai pus piciorul pe teren

post-img

Scene rar văzute pe terenul de tenis au avut loc luni, la turneul ITF din Doha, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari. Ucraineanul Artem Bahmet a pierdut meciul cu thailandezul Krittin Koaykul fără a câştiga vreun punct, potrivit Mediafax.

Partida dintre Krittin Koaykul, al optulea favorit al întrecerii, şi Artem Bahmet s-a disputat luni, în cadrul primului tur al turneului ITF din Doha. Sportivul din Thailanda s-a impus categoric, scor 6-0, 6-0, în doar 22 de minute, însă ceea ce a surprins şi mai mult a fost modul în care adversarul său a abordat jocul.

În imaginile prezentate de Marca, Artem Bahmet evoluează precum un amator. Ţine racheta cu dificultate în mână, loveşte fără forţă şi de multe ori pe lângă minge.

Potrivit cotidianului spaniol, există suspsiciuni că Artem Bahmet ar lucra pentru o agenţie de pariuri. Mai mult, sursa citată mai scrie că ucraineanul s-ar fi aflat la primul său meci de tenis din carieră, nimeni nereuşind să clarifice, până în prezent, cum a reuşit să intre pe tabloul unui turneu dotat cu premii totale în valore de 15.000 de dolari.