SPORT

VIDEO. Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a învins-o pe Caroline Garcia

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor! Simona a trecut fără probleme de Caroline Garcia, în primul meci al Grupei Roşii. Scorul a fost 6 - 4, 6 - 2.

Simona Halep, principala favorită a WTA Finals şi numărul unu mondial, a deschis Grupa Roşie cu o partidă în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, jucătoarea care a învins-o pe româncă la primul ei meci ca număr unu în ierarhia WTA. Garcia a început mai bine, a condus cu 1-0 şi 2-1, dar Simona a reuşit să facă primul break al partidei la 3-2 şi chiar dacă franţuzoaica a egalat şi a luat conducerea cu 4-3, Halep a avut o revenire senzaţională, luând trei ghemuri consecutive pentru 6-4 într-un prim act câştigat după ce ratase doua mingi de set.

Setul secund a început tot cu Garcia la conducere, 1-0, însă Simona a egalat rapid şi, cu doua brekuri consecutive, a ajuns să conducă pe tabelă cu 5-1. Românca a cedat un ghem, la 5-2, dar nu a avut nicio problemă în a-l câştiga pe următorul. A fost 6-2 în al doilea set. Simona este pregătită pentru al doilea meci al turneului, pe care îl va disputa miercuri.