SPORT

Victorie la limită pentru F.C. Balkan în derby-ul etapei a zecea a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală

FC Balkan a învins-o, la limită, pe Dinamo Plus în derby-ul etapei a zecea a campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală. Ei s-au impus cu 2 la 1 şi au urcat pe trei în clasament, la egalitate de puncte cu dinamoviştii.

După ce s-a impus cu scorul de 24 la 4, în etapa trecută, FC Balkan a avut parte de un meci dificil cu Dinamo Plus. Au deschis scorul abia la mijlocul primei reprize prin Ion Untilov.

În partea secundă, Veaceslav Lisa a dublat avantajul, iar peste câteva minute, Dinamo Plus a redus din diferenţă prin Oleksandr Vershynin.
Pe final de meci, dinamoviştii s-au aruncat cu toată echipa în atac. În ultimele secunde au trimis de două ori mingea în bară, dar nu au reuşit să înscrie şi partida s-a încheiat cu 2 la 1 pentru FC Balkan.  

În celelalte meciuri ale etapei, Rîmbcom a învins-o cu 16 la 5 pe Sporting Nisporeni. Nistru a umilit-o cu 17 la 0 pe ultima clasată, formaţia Next, iar Clic Media a bătut-o cu 8 la 3 pe Sportul Studenţesc. După primele etape, Nistru şi Clic Media împart primele două poziţii cu câte 24 de puncte. Locurile 3 şi 4 sunt împărţite de FC Balkan şi Dinamo Plus, care au câte 18 puncte.