SPORT

Tricolorii vor întâlni reprezentativa Franţei, de la ora 21:45

Probleme de lot la naţionala de fotbal a Republicii Moldova în ajunul meciului cu Franţa din Preliminariile Campionatului European 2020. Cel mai important jucător din lot, Artur Ioniţă, s-a accidentat şi riscă să rateze partida care se va disputa în această seară, la Paris.

Ghinion pentru naţionala de fotbal a Republicii Moldova. Mijlocaşului lui Cagliari, Artur Ioniţă, dar şi fundaşul lui FC Ufa, Cătălin Carp, vor lipsi din lotul "tricolorilor" pentru partida din această seară contra Campioanei Mondiale, Franţa.
 
„Ne confruntăm cu probleme de efectiv. Carp nu s-a antrenat deloc în ultimele zile din cauza unei accidentări. În plus, a apărut o altă problemă mare. Ioniţă a acuzat dureri la un genunchi după antrenamentul de dimineaţă. Deci, doi dintre jucătorii importanţi vor lipsi”, a declarat ENGIN FIRAT, antrenor, naţionala Republicii Moldova de fotbal
 
Chiar dacă sunt probleme de lot, jucătorii naţionalei Republicii Moldova spun că vor face tot ce le stă în puteri pentru un joc cât mai bun.
 
„Cunoaştem cu cine jucăm, analizăm adversarul continuu. Ne pregătim minuţios de fiecare fază şi vom încerca să oprim ofensiva echipei franceze”,a spus fundaşul  ION JARDAN.
 
Partida dintre reprezentativele de fotbal ale Franţei şi Republicii Moldova se va juca în această seară, de la ora 21 şi 45 de minute, pe stadionul Stade de France din Paris.