SPORT

Tenis. Coronavirus: Toate meciurile programate joi la Melbourne, anulate

post-img

Toate meciurile de tenis prevăzute pentru joi, la Melbourne, în turneele de pregătire pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va debuta luni, au fost anulate din cauza depistării unui caz de infectare cu coronavirus la un angajat al hotelului în care câteva sute de jucători şi membri ai staff-urilor tehnice acreditate efectuau carantina obligatorie înainte de competiţie, scrie Agerpres.

''Oficialii din domeniul sănătăţii ne-au informat că un membru al personalului unui hotel de carantină a dat rezultate pozitive pentru Covid-19. Persoanele care se aflau aici şi urmau să fie prezente la Australian Open (în număr de 500-600) trebuie acum testate şi izolate fiind necesare rezultate negative la teste. Joi nu va fi niciun meci de tenis la Melbourne Park '', au anunţat organizatorii într-un comunicat.

Joi, erau programate un număr de 50 de meciuri la Melbourne Park.

Simona Halep urma să joace joi în sferturile de finală Gippsland Trophy cu Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 33 WTA), la fel ca Irina Begu, care urma să o înfrunte pe Naomi Osaka (3 WTA, 23 de ani). De asemenea, Sorana Cîrstea avea meci cu Belinda Bencic (12 WTA, 23 de ani) în optimi la Grampians Trophy. Totodată, erau programate şi meciurile Simona Halep/Daria Gavrilova - Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet, Monica Niculescu/Patricia Ţig - Ana Blinkova/Veronika Kudermetova, în sferturile probei de dublu la Gippsland Trophy.