SPORT

România a obţinut aur la Europenele de canotaj din Cehia

post-img

România a luat aur la proba de dublu rame feminin şi argint la patru rame masculin, la Europenele de canotaj din Cehia. Este cea de-a doua medalie de aur pentru România, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice, după cea obţinută sâmbătă de echipajul feminin de patru rame, scrie Ştirile TVR.

Sportivele românce Mădălina Bereş şi Laura Oprea au câştigat duminică medaliile de aur în proba feminină de dublu rame, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice (Cehia), relatează Agerpres.

Canotoarele noastre au condus cursa încă de la start şi s-au impus cu timpul de 07 min 00 sec 530/1000.

Pe locul secund au sosit danezele Hedvig Rasmussen şi Christina Johansen, în 07 min 04 sec 360/1000, iar medaliile de bronz au fost adjudecate de Marea Britanie (Karen Bennett, Holly Norton), 07 min 06 sec 650/1000.

Iar echipajul masculin de patru rame al României, format din Cristian Ivaşcu, Vlad Dragoş Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, a cucerit medaliile de argint duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice (Cehia).

Sâmbătă, echipajul feminin de patru rame al României, format din Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie şi Georgiana Paraşcanu, a cucerit medalia de aur la europenele de la Racice.