SPORT

Simona Halep va dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia

post-img

Simona Halep a anunţat pe Twitter că va dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, după ce a calculat împreună cu echipa că l-a enervat de zece ori pe antrenorul Darren Cahill în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic, din turul doi al turneului de la Adelaide.

"După o mică (ok, mare) dezbatere cu echipa mea, sunt fericită să anunţ că voi dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia. Asta pentru că l-am supărat pe Darren "doar" de 10 ori în timpul meciului de astăzi. Nu e un început rău, nu?", a scris Simona pe contul ei Twitter.

La începutul anului,  sportiva din România s-a alăturat jucătorilor de tenis, care au anunţat că vor dona bani pentru fiecare as reuşit, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani - să doneze 200 de dolari nu pentru fiecare as, ci de fiecare dată când îl enervează pe antrenorul Darren Cahill.

În aceeaşi zi, Darren Cahill a anunţat că se alătură şi el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep  a anunţat că va dona şi el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial îşi va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Simona Halep (4 WTA) a disputat marţi, la WTA Adelaide, primul meci din acest an la simplu. Românca a trecut în două seturi de australianca Ajla Tomljanovic (52 WTA), scor 6-4; 7-5. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.