Simona Halep s-a calificat în sferturi la Roland Garros după ce a învins-o categoric pe Iga Swiatek, 6-1, 6-0
Vizualizari:

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Roland Garros după ce a învins-o categoric pe Iga Swiatek, 6-1, 6-0

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), s-a calificat în sferturi la Roland Garros, al doilea turneul de Mare Şlem al anului, după ce a trecut categoric de revelaţia turneului, poloneza de doar 18 ani Iga Swiatek (locul 104 WTA), cu scorul de 6-1, 6-0, după doar 45 de minute de joc.

"A fost aproape perfect, m-am simţit foarte bine pe teren. Am fost fericită să fiu sută la sută aptă de joc. E minunat să joc iar sferturi aici, în faţa acestui public minunat. Îmi dă multă energie. Merci beaucoup à tous!", a declarat Simona la interviul de pe teren, la finalul meciului.

(w500) Simona Hal

"Mă simt bine să joc, nu mă stresez pentru rezultat, sunt din nou în a doua săptămână, în sferturi. Tot ce vine de acum încolo e un bonus. Încerc să am o şansă şi să joc meci cu meci şi vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus campioana de anul trecut de la Roland Garros.

Embedded video

Simona a avut în acest meci 17 winnere şi 5 erori neforţate, faţă de 13 winnere şi 19 erori neforţate adversara sa. A câştigat un total de 52 de puncte, faţă de doar 21 jucătoarea din Polonia.

(w500) Statistica

 

Românca şi-a asigurat un cec de 415.000 euro şi 430 de puncte WTA, iar în turul următor va înfrunta o altă reprezentantă a noului val, învingătoarea dintre spaniola Aliona Bolsova (21 ani, 137 WTA) şi americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA).

Similare
RECOMANDĂRI