SPORT

Simona Halep, principala favorită la Roma şi Roland Garros! Liderul mondial Ashleigh Barty s-a retras

post-img

.Absenţa lui Ashleigh Barty va face ca Simona Halep să fie principala favorită la cele mai importante turnee de zgură din această toamnă, cel Premier 5 de la Roma, disputat în perioada 14 - 21 septembrie, şi Grand Slam-ul de la Paris, 27 septembrie - 10 octombrie.

Liderul mondial al ierarhiei WTA, Ashleigh Barty, a anunţat că nu va juca în sezonul european de zgură, din cauza riscurilor la care s-ar expune cu o deplasare făcută din Australia, dar şi ca urmare a lipsei sale de pregătire, SCRIE dIGI24.

Pe lângă Ashleigh Barty, Simona Halep ar mai putea ”scăpa” de un adversar incomod la Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în 2018.

Serena Williams a transmis că ia în calcul să nu joace în Capitala Franţei, temându-se pentru propria sănătate.

„Am foarte multe rezerve, pentru că am probleme grave de sănătate, care mă fac să încerc să stau departe de locurile publice. Am ajuns la spital de mai multe ori în condiţii grave. Voi lua cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. Va trebui să vorbesc cu organizatorii pentru a afla cum vor funcţiona lucrurile în privinţa publicului şi cum vom fi protejaţi. Dar cred că va fi bine”, a transmis Serena Williams.