SPORT

Simona Halep nu are antrenor. „Momentan nu am niciun nume să vă dau şi nu am vorbit cu nimeni"

„Este exclus ca Andrei Pavel să-i redevină antrenor Simonei Halep”, declară Virginia Ruzici, în condiţiile în care şi Florin Segarceanu s-a autopropus ca tehnician al numărului 1 mondial. "Eu nu cunosc vreun antrenor pe care să i-l recomand" este sceptic Ţiriac, că Halep poate găsi un înlocuitor pentru Cahill

Fost manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac nu i-l propune lui Halep pe german ca antrenor. Şi nici nu are vreun sfat despre cine i-ar putea deveni antrenor: "Pe oricine găseşte şi e antrenor. Eu nu cunosc niciunul"

"Momentan nu am niciun nume să vă dau şi nu am vorbit cu nimeni. Atunci când voi ştii ceva mai concret o să va spun", a declarat liderul WTA.

Andrei Pavel, fost antrenor al Simonei, alături de Darren Cahill, îl antrenează, momentan, pe Marius Copil.

Virginia Ruzici: „Andrei Pavel este ocupat. Andrei lucrează cu Marius, deci acest gând nu există”.

Ilie Năstase nu crede despre el că ar fi o soluţie:  "Eu nu, pentru că iarăşi iau amenzi. Eu mai sar la arbitrii, mă enervez, aşa că mai bine altcineva. Însă ea ştie să joace tenis."

Florin Segărceanu: "O să urmeze o perioadă în care o să se antreneze singură. Eu, din punctul meu de vedere, când o să se antreneze în ţară, dacă cumva pot să o ajut, o ajut cu mare plăcere."

Simona Halep a rămas fără antrenor după ce australianul Darren Cahill a anunţat că nu va mai colabora din 2019 cu jucătoarea română, numărul 1 mondial, din motive familiale.