SPORT

Simona Halep e în semifinale la Indian. A câştigat 5 game-uri consecutive şi a închis partida cu 6-3

Simona Halep e în semifinale la Indian Wells! Numărul unu mondial a învins-o în trei seturi pe Petra Martici. Croată a condus cu 3-1 în decisiv, dar Simona a revenit senzaţional şi a obţinut calificarea în penultimul act unde o va întâlni pe japoneză Osaka."Nici nu ştiu cum am câştigat. Am luptat până la capăt, am refuzat să pierd!" a declarat Halep după meci.

Sfertul contra croatei Martici a început bine pentru Simona. Numărul 1 mondial şi-a trecut în cont breakul, consolidat imediat cu serviciul câştigat. Halep a avut 4-2 pe tabelă şi, cu puţin noroc, a închis setul la 6-4 în 40 de minute.

Scenariul s-a schimbat în actul secund. Numărul 51 mondial a câştigat pe serviciul romance şi s-a distanţat repede la 4-1 şi 5-2. Halep nu a renunţat.

A egalat la cinci, apoi la şase, şi a împins setul în ţie-break pierdut de Simona CU 5-7. Sfaturile lui DarinCahil nu au avut effect în debutul decisivului, Martici a condus cu 2-1 şi numărul unu mondial l-a chemat din nou pe tehnicianul de la Antipozi. "Haide, am mai discutat asta! Loveşte cu reverul. Forehandul e bun, dar trebuie să ai încredere în rever".

Croată s-a distanţat la 3-1 dar Simona a început o cursă de urmărire în care a luptat admirabil. Liderul mondial a câştigat 5 game-uri consecutive şi a închis partida la prima minge de meci. Halep s-a impus după două ore şi 24 de minute de joc şi este la un singur meci de o nouă finală la Indian Wells.