SPORT

Simona Halep debutează în turneul de la Indian Wells direct în turul 2, unde o întâlneşte pe Barbora Strycova

Halep joaca primul meci la Indian Wells cu Barbora Strycova, care în 2013 a fost suspendată 6 luni pentru consum de sibutramină. Simona a câştigat ultimele 5 meciuri directe cu Strycova.

Calificată direct în turul secund, Halep joacă primul ei meci la Indian Wells contra cehoaicei Strycova pe care a întâlnit-o pe 5 ori până acum.

„E un pic dificil atunci când bate vântul, dar, în rest, vremea e frumoasă. E relaxant de fiecare dată când joci la Indian Wells, de aceea îmi place aşa mult”, a declarat românca.

Simona conduce cu 4-1 în întâlnirile directe cu Strycova, după ce, acum 9 ani, a suferit prima şi singura înfrângere în duelurile directe cu Strycova, actualul număr 50 mondial.

„Simt că nivelul jocului meu este în regulă, momentan. Sunt încrezătoare, îmi simt bine corpul. Trebuie doar să merg acolo crezând că pot câştiga fiecare meci şi să lupt până la final”, a mai declarat Simona.

Doar cinci ghemuri a cedat Halep cehoaicei în ultimele patru meciuri câştigate în minimum de seturi, ultima dispută încheindu-se cu 6-1:6-0 pentru românca, la Toronto, în 2017.