SPORT

Simona Halep a plecat în SUA, la turneele de la Indian Wells şi Miami: "Nu m-am antrenat aproape deloc, dar am încredere că jocul este acolo"

Simona Halep revine în circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, acolo unde va debuta săptămâna viitoare, din postura de favorita numărul 1 mondial. Indian Wells va fi urmat de turneul de la Miami. Simona va fi insoţită la turneele din Statele Unite de antreonorul Darren Cahill, după ce la Doha l-a avut alături pe Andrei Pavel.

Revenită pe primul loc în ierarhia WTA, Halep atacă dubla Indian Wells-Miami fără mari aşteptări.

"Nu am aşteptări foarte mari, nu m-am antrenat aproape deloc după ce am terminat la Doha, nici înainte de Doha prea mult, dar am încredere că jocul este acolo, îl simt foarte bine, mă simt bine pe teren. Sper numai să fiu bine cu piciorul", a declarat sportiva la plecarea în SUA.

Simona Halep s-a aflat în ultimele săptămâni într-un proces de recuperare, după ce o accidentare la picior a obligat-o să se retragă în semifinale la turneul de la Doha.

"M-am bucurat să revin pe locul 1, dar important e să fiu acolo la sfârşitul anului", a mai spus Halep. Tenisul e mai palpitant acum, când nu mai există o jucătoare care să domine autoritar, cum o făcea Serena, crede sportiva.