SPORT

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati, după ce a avut o minge de meci

post-img

Oboseala şi-a spus cuvântul! Simona Halep a pierdut dramatic în trei seturi finala de la Cincinnati după ce a avut minge de meci cu olandeza Kiki Bertens.

Simona a avut un start perfect în finala de la Cincinnati. Olandeza Bertens nici nu intrase bine în meci şi românca reuşea breakul. De altfel Halep a defilat în primul set care a durat doar 30 de minute. Serviciul i-a funcţionat perfect, iar loviturile precise şi agresive au ţinut-o pe Bertens într-o permanentă defensivă şi primul act s-a încheiat cu 6 la 2 pentru româncă.

Olandeza s-a trezit în setul secund şi a reuşit să se distanţeze la 4 la 1 moment în care Simona l-a chemat pe antrenorul Daren Cahill pe teren.

Sfaturile australianului au funcţionat perfect. Halep a revenit, a egalat la 4 apoi a irosit o minge de break. Diferenţa în setul 2 s-a făcut în urma unui tie break dramatic. Simona a condus cu 2 la 0, apoi a pierdut 4 puncte consecutive dar a avut puterea să revină şi chiar să beneficieze de o minge de meci la 6 la 5. În cele din urmă, olandeza, după 3 puncte consecutive, şi-a asigurat actul secund cu 7 la 6.

În decisiv Bertens a dictat ritmul jocului, iar Halep nu a mai găsit varianta câştigătoare, aşa că după 2 ore şi 9 minute a cedat setul 3 cu 2 la 6.