SPORT

Sheriff Tiraspol a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

post-img

Sheriff Tiraspol a ratat ieri, pe teren propriu, calificarea în faza grupelor turneului play-off din cadrul Ligii Campionilor Europeni la fotbal.

Asta după ce a fost învinsă cu scorul 2-1 în meciul retur al manşei a treia preliminare a competiţiei de echipa azeră Qarabag (Baku). Golurile au fost marcate de Ndlovu în prelungirile primei reprize şi majorat de Marcos în minutul 86. Badibanga a redus din handicap în minutul 93 din lovitură de la 11 metri.

Gazdele au creat prima şansă de gol a partidei în minutul 6 când Damaşcan a driblat goalkeeperul oaspeţilor, dar fiind sub un unghi ascuţit, incomod de poartă, a ratat. În finalul meciului el a mai avut o posibilitate de a înscrie, dar din nou a ratat. Faze favorabile şutului decisiv au avut în finalul întâlnirii şi Mugosa (de două ori), Badibanga, dar toate au fost irosite.

Sheriff a evoluat în următoarea componenţă: Miculic, Racu, Oliveira, De Noer (Mugosa,61), Cristiano, Bayala, Brezovec (Balima, 86), Badibanga, Susic, Posmac şi Damaşcan.

La meci au asistat aproximativ nouă mii de spectatori. În partida retur a fost consemnat scorul 0-0.