SPORT

Sheriff Tiraspol a câştigat marele derby cu Zimbru, scor 3 la 1

post-img

Sheriff se distanţează în fruntea clasamentului Diviziei Naţionale. „Viespile” au câştigat marele derby cu Zimbru, scor 3 la 1 şi au deja 6 puncte avans faţă de FC Milsami Orhei.

El Clasico de Moldova s-a disputat pe Arena Mică a Complexului Sportiv Sheriff. Gazdele au marcat în minutul 7, prin fundaşul croat, Ante Kulusic. Repriza secundă a duelului celor două echipe a fost mai bogată în evenimente. Sheriff şi-a dublat avantajul după ce Alexandru Staris a deviat balonul în propria poartă. În minutul 67, Zimbru a redus din diferenţă. Willian Pozo a înscris din pasa lui Ion Nicolăescu.
 
Ultimul cuvânt, însă, le-a aparţinut „Viespilor”. Gerson Rodrigues a marcat pentru 3 la 1. Sheriff conduce în Divizia Naţională cu 16 puncte. FC Milsami este cu 6 puncte în spate, după ce a pierdut în faţa echipei CSF Speranţa Nisporeni, scor 0 la 1.
 
Totodată, CS Petrocub-Hânceşti a suferit un eşec în partida de acasă cu Dinamo-Auto, scor 0 la 3. Bogdan Boichuk, Eugeniu Rebenja şi Alexandru Bejan au marcat golurile. Dinamo-Auto, echipa antrenată de Igor Dobrovolschi, a urcat pe locul 3 în campionat cu 8 puncte la activ, scrie protv.md.