SPORT

Sfântul Gheorghe a jucat la egalitate cu liderul campionatului

post-img

Echipa Sfântul Gheorghe (Suruceni) a încheiat la egalitate (1-1) ieri meciul din etapa a 15-ea a campionatului naţional de fotbal disputat, în deplasare, cu liderul turneului, Sheriff Tiraspol.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38 prin Mugoşa, care a finalizat un atac cu o lovitură de cap. Oaspeţii au egalat în prelungirile dictate (min. 93) după un contraatac încheiat cu un şut precis expediat de Suvorov.

”Sheriff a dominat aproape pe tot parcursul meciului. Noi am creat o singură ocazie şi am materializat-o în gol”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul ”sfinţilor”, Serghei Secu. ”Pierdem puncte în al doilea meci. Vom trage concluziile necesare”, a spus antrenorul ”sheriffilor”, Roberto Bordin.

În celelalte partide disputate ieri au fost înregistrate următoarele rezultate: Dacia Chişinău – Spicul Chişcăreni 2-2, Zaria Bălţi – Zimbru Chişinău 3-0.

Pentru astăzi sunt programate meciurile Speranţa Nisporeni – Petrocub Hânceşti, Milsami Orhei – Dinamo-Auto Tiraspol. Până la încheierea campionatului au mai rămas să fie disputate trei etape.