SPORT

Serena Williams, eliminată de la Indian Wells de sora ei, Venus

post-img

Serena Williams a fost eliminată de la Indian Wells de sora ei, Venus în turul 3 al turneului WTA. 6-3, 6-4 a fost scorul în favoarea celei mai mari dintre surorile americane, care după meci a vorbit despre atuurile care i-au facilitat victoria de marţi dimineaţă.

Venus (37 de ani) a dominat jocul şi la final şi-a exprimat convingerea în şansele surorii sale de a reveni în top şi de a reuşi să câştige trofeele pe care a anunţat că le va urmări, odată ce va reveni la forma care a consacrat-o.

"Nivelul Serenei este super ridicat şi a fost foarte greu să închid meciul, pentru că întorcea fiecare minge. Cred că sunt doar norocoasă că am jucat mai multe meciuri în ultimul an. Chiar dacă nu am jucat atât de mult în 2018, meciurile de anul trecut contează. Sunt sigură că Serena va reveni rapid printre favorite şi va câştiga turnee cât de curând", a spus Venus Williams, la conferinţa de presă de după meciul cu Serena.

La duelul surorilor americane a asistat şi actualul număr 1 WTA, Simona Halep, alături de antrenorul său, Darren Cahill. Sportiva din România a şi postat chiar în timpul meciului o fotografie însoţită de un mesaj frumos pentru surorile Williams.

Roger Federer a urmărit şi el întâlnirea din turul 3 de la Indian Wells şi a avut un comentariu despre duelul fostelor ocupante ale locului 1 WTA.

"Longevitate şi dominare; au arătat asta. Cred că e ceva extraordinar pentru sport, iar fanii pot savura ceea ce fac ele aici. Mă bucur pentru ele", a spus Federer despre meciul dintre Venus şi Serena Williams.