Selecţionata Moldovei a pierdut în faţa Andorrei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Selecţionata Moldovei a pierdut în faţa Andorrei

Naţionala de fotbal a Moldovei a ajuns pe ultimul loc în grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2020. Asta după ce echipa antrenată de Semen Altman a cedat cu 0-1 pe terenul Andorrei, care a obţinut prima victorie din istorie în calificările pentru Euro şi a treia într-un meci oficial, transmite IPN.

În minutul 55, Radu Gînsari a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar opt minute mai târziu gazdele au marcat din singurul corner care l-au avut în acest meci. Complet demarcat, Marc Vales a înscris din centrarea lui Marc Pujol.

Altman a folosit următorii jucători: Koşelev, Reabciuk, Posmac, Prepeliţă, Graur, Ioniţă, Mihaliov (Dedov 72), Cebotaru, Suvorov, Gînsari, Boiciuc. Înaintea acestei partide, mai mulţi jucători au refuzat să vină la echipa naţională, printre care Carp, Cociuc şi Ambros.

Moldova are doar trei puncte la activ după 7 meciuri şi va juca pe 14 octombrie la Chişinău împotriva Albaniei, care acumulează nouă puncte. Lidere sunt Turcia şi Franţa, cu câte 18 puncte.

Similare
RECOMANDĂRI