SPORT

Schimbări în conducerea formaţiei Zimbru Chişinău. Iulia Petuhov este noul director general al clubului

Schimbări în conducerea formaţiei Zimbru Chişinău. Iulia Petuhov, fost vicedirector al Agenţiei de Investiţii, este noul director general al clubului de fotbal din strada Butucului. Totodată, la galben-verzi se preconizează schimbări şi în staff-ul tehnic, iar echipa ar urma să fie antrenată de fostul component al naţionalei, Semion Bulgaru.

Noul director general al formaţiei Zimbru, Iulia Petuhov, a fost, timp de un an şi jumătate, vice-director al Agenţiei pentru Servicii Publice. Ea a fost şi consilier pe probleme economice al fostului preşedinte al Parlamentului, Andrian Candu.

Totodată, timp de două luni a ocupat funcţia de director general adjunct al Agenţiei de Investiţii, din care a demisionat la mijlocul lunii mai. Odată cu venirea unui alt director, se pare că Zimbru va avea şi un nou antrenor. Fostul internaţional moldovean Semion Bulgaru, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut la unul dintre antrenamentele galben-verzilor.

Acesta şi-a reziliat recent contractul cu formaţia Codru Lozova. Deocamdată nu se ştie dacă Zimbru Chişinău va evolua în noul sezon al Diviziei Naţionale, pentru că nu a primit licenţa UEFA. Potrivit lui Sandu Grecu, şeful departamentului Comunicare al Federaţiei Moldoveneşti de Footbal, echipa mai are o şansă, dacă îşi va achita datoriile.

În luna martie, fostul director al clubului, Sevastian Botnari, anunţa că Zimbru are datorii de aproape 6 milioane de lei.