SPORT

România debutează azi la EURO 2019 U21, împotriva Croaţiei, în direct la TVR! Programul de marţi, 18 iunie

post-img

Astăzi, 18 iunie, TVR va transmite în direct meciurile Grupei C de la Campionatul European U21: România – Croaţia, ora 19:25, şi Anglia – Franţa, ora 21:55. Vlad Lucian Arhire şi Ionuţ Luţu, căpitanul României la EURO 1998 U21, vor fi prezenţi la Studio Euro, cu începere de la ora 19:00, emisiune ce va prefaţa debutul echipei naţionale la EURO 2019.

A sosit ziua cea mare pentru tricolorii lui Rădoi! Astăzi, România va juca împotriva Croaţiei în primul meci al Grupei C. Cele două selecţionate revin la turneul final după o absenţă îndelungată. Echipa lui Nenad Gračan nu a mai participat de 15 ani, în timp ce naţionala de tineret a României nu a mai trecut de preliminariile Euro U21 din 1998.

Înainte de meciul România – Croaţia, care va începe la 19:25 în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, Vlad Lucian Arhire îl va avea invitat la Studio Euro pe Ionuţ Luţu, căpitanul naţionalei de tineret de la Campionatul European U21 din 1998.

În celălalt meci al Grupei C se vor întâlni, într-un veritabil derby al fotbalului european, Anglia şi Franţa. Viitoarele adversare ale României de la acest turneu final se vor duela într-o partidă arbitrată de o brigadă din Serbia, formată din ”centralul” Srdjan Jovanović şi asistenţii Uroš Stojković şi Milan Mihajlović. Al patrulea oficial al partidei va fi românul Istvan Kovacs. Meciul va putea fi urmărit pe TVR 1 şi TVR HD de la ora 21:55.