SPORT

Real Madrid a câştigat a treia finală consecutivă a Ligii Campionilor

post-img

Real Madrid a câştigat a treia finală consecutivă a Ligii Campionilor după victoria cu scorul 3-1 din finala disputată la Kiev. Rezultatul meciului a fost marcat în urma unor gafe ale portarului Liverpool, Loris Karius.

Prima lovitură pentru Liverpool s-a produs în minutul 26, când egipteanul Mohamed Salah, a fost accidentat la umăr în urma unei „coliziuni” cu Sergio Ramos. La minutul 30, egipteanul nu a mai putut continua finala, fiind înlocuit cu Adam Lallana.
 
În minutul 36, a avut loc o accidentare şi la Real. Dani Carvajal s-a accidentat şi a fost înlocuit de Nacho.
 
În minutul 43 a avut loc un gol anulat al echipei Real Madrid. Cristiano Ronaldo a fost surprins în poziţie de ofsaid în momentul în care a reluat cu capul spre poarta lui Loris Karius, care a respins în faţă la Karim  Benzema, ce marcase.
 
Scorul a fost deschis în minutul 51, când Karim Benzema a marchat după o gafă a lui Karius, când a repus fix în gheata atacantului francez o minge. În minutul 55 a avut loc egalarea. Sadio Mane a marcat pentru Liverpool din doi metri după devierea cu capul a lui Lovren, în urma unei lovituri de colţ.
 
Gareth Bale a marcat al doilea gol pentru Real printr-o lovitură „foarfecă” în minutul 64. Al treilea gol Real Madrid, cel decisiv, a aparţinut tot lui Gareth Bale, după o nouă gafă a germanului Karius, care a scăpat în poartă şutul starului galez, de la aproximativ 30 de metri.