SPORT

Programul partidelor de marţi de la Campionatul Mondial. Ultima şansă de calificare pentru Argentina lui Messi

Campionatul Mondial din Rusia continuă în exclusivitate la TVR cu meciuri din ultima etapă a grupelor. Argentina îşi joacă ultima şansă de calificare în optimi. Pentru asta, trebuie să câştige partida cu Nigeria.

„Poate fi ultimul meu Mondial!”, şochează Pogba înaintea ultimului meci din grupă. Francezul le arată obrazul criticilor şi îi invită pe jurnalişti să-l ia aşa cum e. Danemarca - Franţa e în direct la TVR 1 şi TVR HD de la ora 17.00.

„Cocoşii" lui Deschamps sunt liderii grupei C, dar apele nu sunt tocmai liniştite.  Titular în victoriile Franţei cu Australia şi Peru, Pogba a şocat la conferinţa de presă.

Pogba e supărat pe presa franceză, care n-a contenit cu criticile, deşi jucătorul lui Manchester United a fost unul din cei mai buni oameni ai lui Deschamps.

Danemarca îşi putea lua bilete pentru optimi în runda precedentă, dar a scos doar un egal cu Australia. Cu Franţa, scandinavii au nevoie de un egal ca să-şi asigure calificarea, dar pot trece de grupe chiar şi cu o înfrângere, cu condiţia ca Australia sa nu învingă Peru.

Nigeria – Argentina, ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD | Islanda – Croaţia, ora 21.00, TVR 2

“Trebuie să jucăm cu inima. Partida cu Nigeria este prima finală din cele care care ne rămân”, anunţă selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, convins că Messi şi compania vor ajunge până în finala Campionatului Mondial. Argentina - Nigeria este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 21:00. De la aceeaşi oră, pe TVR 2, liderul grupei D, Croaţia, întâlneşte Islanda.

Cu bagajele la uşă, Jorge Sampaoli mai speră într-o minune. Argentina să învingă Nigeria şi să se califice în optimi.

Cu trei puncte în grupă, africanii sunt convinşi că pot produce surpriza.

Liderul grupei, Croaţia, este deja calificată în optimi. “Meciul cu Islanda nu îl vom juca cu rezervele. Este o partidă importanta pentru noi, aşa cum au fost şi celelalte.Credem într-un rezultat pozitiv şi vom face totul să îl obţinem”, spune selecţionerul Zlatko Dalici.