SPORT

Programul meciurilor de marţi de la Campionatul Mondial. Astăzi se termină prima etapă a grupelor

Primele meciuri din grupe se încheie astăzi cu duelurile Polonia – Senegal şi Columbia – Japonia. De la 21.00, Rusia joacă a doua partidă de la Mondialul pe care îl găzduieşte, împotriva Egiptului, şi poate deveni prima echipă calificată în optimile competiţiei. Toate meciurile sunt transmise în exclusivitate de TVR 1 şi TVR HD.

Polonia – Senegal, ora 15.00, TVR 1 şi TVR HD

Polonia şi Senegal se află la primul duel direct din istorie. Europenii se bazează pe golgheterul Lewandowski, în timp ce africanii sunt abia la a doua prezenţă la Campionatul Mondial. Polonia-Senegal este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 15:00

Senegal bifează a doua participare din istorie la un Campionat Mondial. În 2002, cei supranumiţi „Leii din Teranga" au făcut furori cu o victorie răsunătoare împotriva campioanei en-titre Franţa, chiar la meciul de deschidere. El Hadji Diouf a creat panică într-o defensivă a „cocoşilor" cu Desailly şi Thuram.

Sute de fani polonezi au împânzit Piaţa Roşie din Moscova şi abia aşteaptă debutul naţionalei împotriva Senegalului.

Columbia – Japonia, ora 18.00, TVR 1 şi TVR HD

Columbia intră in scenă astăzi împotriva Japoniei. Sud-americanii aliniază un atac letal cu Falcao şi James Rodriguez, în timp ce niponii au venit în Rusia cu un selecţioner numit abia în aprilie. Columbia-Japonia este în exclusivitate la TVR1 şi TVR HD de la ora 18:00, la Saransk, pe arena Mordovia.

Rusia – Egipt, ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD

Rusia poate fi prima echipă calificată în faza „optimilor" la Mondialul pe care îl găzduieşte. Dacă ruşii l-au pierdut pe Dzagoev, Egiptul speră ca Salah să evolueze din primul minut. Rusia-Egipt este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 21:00.

După victoria fără emoţii în faţa Arabiei Saudite, Rusia vrea un nou succes la turneul final. Naţionala lui Cercesov va juca la Sankt Petersburg şi se pregăteşte să anihileze principala arma a Egiptului, Mohamed Salah.

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial 2018. Toate partidele sunt transmise în exclusivitate de TVR