SPORT

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi-a dat demisia

post-img

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, şi-a dat demisia. Acesta a publicat un mesaj pe pagina fmf.md, prin care şi-a anunţat demisia.

„Timpul, atât cel petrecut pe teren, cât şi într-o funcţie, are limitele sale obiective, care se pot manifesta în orice moment. Astăzi cred că acest moment a sosit. Am decis să mă retrag din funcţia de Preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal”, a scris Pavel  Cebanu.

Potrivit acestuia, „nu este o decizie spontană”, ci una pe care a luat-o „cu mai mult timp în urmă” şi care trebuia comunicată” după trecerea a doi ani de la ultimul Congres de dare de seama din 2017.

De menţionat că, la începutul lunii aprilie, curent, Ziarul de Gardă a publicat investigaţia „Şefi pe viaţă la FMF: Afacerea „Fotbalul”, care scoate la iveală conexiunile dintre cei care s-au aflat pe parcursul anilor în fruntea fotbalului moldovenesc, afacerile prospere pe care le-au fondat şi averile de milioane pe care le-au agonisit, inclusiv prin intermediul fotbalului.