SPORT

Peste 280 de poliţişti vor fi mobilizaţi pentru meciul FCSB - Dinamo din această seară

post-img

Oficialii Poliţiei Române au decis să ia mai multe măsuri de restricţionare a traficului, cu ocazia meciului FCSB-Dinamo, care se joacă astăzi, începând cu ora 20:30, la Bucureşti. Peste 280 de poliţişti vor fi mobilizaţi pentru această confruntare.

Tehnicienii celor două echipe, Nicolae Dică şi Vasile Miriuţă, se află la primul lor ”El Clasico” de România, ca antrenori. Dică a preluat-o pe FCSB în vara acestui an. De partea cealaltă, Vasile Miriuţă se află la primul său meci pe banca celor de la Dinamo, acesta fiind numit antrenor în săptămâna marelui derby. 

Este meciul cel mai important din campionat pentru cele două echipe, fiind considerat derby-ul României, iar pentru suporteri acest joc este cel mai aşteptat al sezonului.

Până în prezent, în Liga 1 s-au disputat 140 de meciuri între cele două echipe. FCSB a câştigat 42, Dinamo 48, iar 50 s-au terminat la egalitate. În total, în toate competiţiile, s-au jucat 170 de partide; 58 s-au terminat cu victoria formaţiei pregătite de Nicolae Dică, 59 cu succesul echipei lui Vasile Miriuţă, iar 53 - la egalitate.