SPORT

Naţionala României învinge Austria în deplasare, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. Tricolorii urcă pe primul loc în clasamentul grupei

post-img

România a reuşit, luni seară, o victorie mare în Liga Naţiunilor. Tricolorii au trecut de Austria cu 3-2, la Klagenfurt şi au urcat pe primul loc în grupă.

România a reuşit să deschidă rapid scorul, în minutul 3, prin Alibec, însă la pauză era 1-1, după ce Baumgartner (17) a restabilit egalitatea.

În partea a doua, tricolorii au făcut spectacol, reuşind să mai marcheze de două ori, prin Grigore (51), care a înscris primul gol la naţională chiar în ziua în care a împlinit 34 de ani, şi Maxim (70). Până la final, austriecii n-au mai reuşit decât să reducă din handicap, prin Onisiwo (81).

S-a terminat 3-2 pentru România, rezultat care-i propulsează pe tricolori pe primul loc în grupă, cu 4 puncte după două etape.

În celălalt meci al zilei din grupa României, Irlanda de Nord – Norvegia 1-5. În prima etapă, România – Irlanda de Nord 1-1 şi Norvegia – Austria 1-2.