SPORT

Milsami a obţinut a treia victorie consecutivă

post-img

Milsami a învins-o pe Zaria, cu 1-0, în ultimul meci al etapei a 11-a din Divizia Naţională. Singurul gol a fost marcat de Mihai Plătică în minutul 23, transmite IPN.

În urma acestui succes, Milsami se menţine la două puncte în spatele liderului Sheriff. „O victorie foarte importantă pentru noi. Astăzi, nu le-am dat adversarilor nicio şansă. Nu mă uit la clasament, pentru noi orice meci este crucial”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

Sheriff s-a impus cu 6-3 în faţa Daciei şi rămâne marea favorită la titlu. În minutul al şaptelea, era deja 2-0 după dubla brazilianului Jairo. Rusul Olisaev a redus din diferenţă în minutul 9, dar apoi Jairo a mai punctat o dată. Peste doar un minut, Josip Brezovec a marcat primul său gol în această partidă, iar scorul pauzei l-a stabilit fostul jucător al Sheriffului, Alexandr Paşcenco. În repriza secundă, croatul Brezovec a reuşit şi el hat-trickul, iar Denis Ilescu a înscris al treilea gol al Daciei.

În alte partide ale etapei a 11-a s-au înregistrat rezultatele: Speranţa - Spicul 2-0, Sfântul Gheorghe - Zimbru 0-0 şi Dinamo-Auto - Petrocub 1-0.