SPORT

Mihaela Buzărnescu, accidentată la Montreal, nu va participa la US Open

post-img

În prima declaraţie publică după accidentul suferit în meciul cu Elina Svitolina la Montreal, Mihaela Buzărnescu a anunţat că nu participă la turneele americane şi nici la US Open, dar speră să se refacă pentru sezonul asiatic.

Mihaela Buzărnescu a scris într-o postare pe reţelele de socializare că are un ligament rupt şi două întinse şi că este foarte tristă că nu va juca la US Series.
 
"Veste bună: Niciun os rupt. Vestea proastă: un ligament rupt, două întinse. Sunt foarte tristă că nu voi juca la US Series, dar voi face tot ce pot pentru a mă recupera pentru sezonul asiatic. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul şi vă ţin la curent", a scris ea pe reţeaua de socializare, unde a postat şi o fotografie din spital, cu piciorul bandajat.
 
Într-o postare separată, Mihaela Buzărnescu i-a mulţumit Elinei Svitolina, adversara ei din meciul în care s-a produs accidentarea.
 
Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare  la piciorul drept în meciul din turul doi de la Montreal, cu Elina Svitolina,  la scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 4-3 în favoarea adversarei sale.
 
Elina Svitolina a fost cea care i-a adus gheaţă şi s-a aflat permanent în preajma ei, încurajând-o.
 
După intervenţia medicilor, Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul într-un scaun cu rotile, în aplauzele celor aflaţi în tribună.