SPORT

​​​​​​​Marele duel de pe ”Arena Naţională”, Dinamo - FCSB, confruntarea e una de o importanţă uriaşă

post-img

Dinamo - FCSB, marele derby al campionatului din România, îşi consumă un nou episod duminică, 11 noiembrie de la ora 21:00.

Confruntarea e una de o importanţă uriaşă, pe lângă orgolii existând o miză  mare şi din punct de vedere al clasamentului. O victorie a lui Dinamo o lasă pe FCSB cu abia a treia şansă la titlu, în timp ce un succes al roş-albaştrilor ar diminua serios şansele la play-off pentru echipa din Ştefan cel Mare. Se anunţă, astfel, un derby în adevăratul sens al cuvântului, într-o atmosferă deosebită.

Marele duel de pe ”Arena Naţională” va fi şi unul al căpitanilor celor două formaţii. Dacă la Dinamo lucrurile sunt clare, pentru că Dan Nistor (30 de ani) va purta banderola, în schimb la FCSB rămâne de văzut cine va fi ”însărcinat” cu această responsabilitate. Etapa trecută, Nicolae Dică l-a pus căpitan pe Harlem Gnohere (30 de ani) iar francezul a fost extrem de onorat. Acum, în marele derby cu roş-albii, atacantul, care şi-a ales deja şi un prenume românesc, are mari şanse de a fi iar numărul 1 din garnitura vicecampioanei.