SPORT

Liga Naţiunilor la fotbal. Naţionala Republicii Moldova pierde în deplasarea din Grecia

post-img

Selecţionata de fotbal a Republicii Moldova a fost învinsă de Grecia, cu 0-2, în cel de-al treilea meci din cadrul Ligii Naţiunilor. Golurile au fost marcate de Bakasetas (45-penalty) şi Mandalos (50),

În prelungirile primei reprize, Posmac l-a faultat pe Pavlidis în careu, iar arbitrul Dennis Higler l-a eliminat pe fundaşul de la Sheriff şi a arătat la punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat de Bakasetas.

La 5 minute după reluare, portarul Namaşco a mai încasat un gol. Mandalos a înscris din interiorul careului.

În minutul 85, Marandici, abia intrat în teren, s-a accidentat, iar selecţionerul Engin Firat nu a mai putut să facă o modificare. Chiar şi în 9 oameni, Reabciuk a surprins defensiva elenă, urcând în atac. Rota l-a faultat pe fundaşul de la Pacos de Ferreira şi centralul olandez a dictat penalty. Numai că şutul lui Milinceanu a fost parat de Vlachodimos.

„Echipa s-a apărat bine până la eliminare. Apoi acel penalty ne-a dat toate planurile peste cap. Vom analiza meciul ca miercuri să scoatem un rezultat pozitiv cu Slovenia”, a declarat fundaşul Alexandru Epureanu.

Pe 14 octombrie, Moldova va juca la Chişinău cu echipa Sloveniei, care a învins Kosovo, cu 1-0. În clasament, Grecia şi Slovenia au câte 7 puncte, iar Moldova şi Kosovo câte un punct.