SPORT

La Chişinău s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova de Judo

post-img

Prim-ministrul Ion Chicu a participat duminică la deschiderea Campionatului Republicii Moldova de Judo. Şeful Executivului a felicitat sportivii, antrenorii, dar şi toţi actorii implicaţi în organizarea acestui eveniment, informează Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

 „Avem un scop comun - să readucem ţara la înălţimea Olimpului. Vreau ca împreună să schimbăm şi să îmbunătăţim domeniul sportului”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, prim-ministrul le-a vorbit sportivilor despre măsurile întreprinse de Guvern în sensul îmbunătăţirii infrastructurii obiectelor sportive din ţară, inclusiv despre etapa de pregătire a lotului olimpic naţional pentru Jocurile Olimpice de vară din 2020 din Tokyo.

„Am inspectat săptămâna asta etapa de finalitate a executării Chişinău Arena. Acest obiectiv va oferi posibilitatea sportivilor să-şi menţină forma şi să se pregătească de competiţii la cele mai înalte standarde”, a menţionat Ion Chicu.

În rezultatul Campionatului Republicii Moldova la Judo, va fi apreciat lotul naţional care va reprezenta Republica Moldova la campionatele europene şi mondiale.