Kobe Bryant a murit. Mesaje emoţionante de la personalităţi din sport. Nu lipsesc Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi Ghiţă Mureşan
Vizualizari:

Kobe Bryant a murit. Mesaje emoţionante de la personalităţi din sport. Nu lipsesc Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi şi Ghiţă Mureşan

Mai multe personalităţi din lumea sportului şi-au exprimat pe reţelele de socializare regretele în privinţa morţii neaşteptate a lui Kobe Bryant. Printre aceştia s-a aflat şi fostul jucător român de baschet, Gheorghe Mureşan, care a transmis condoleanţele sale familiei Bryant, potrivit Mediafax.

Gheorghe Mureşan şi-a exprimat pe pagina sa de Twitter, regretul morţii lui Bryant: „Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant. Ai oferit atât de multe lumii baschetului. Rugăciunile şi gândurile mele se îndreaptă spre familia Bryant”, scrie Digi24.

Mai multe personalităţi din NBA şi-au expus tristeţea provocată de vestea tragică:

Dwyane Wade: ”Nu.. Dumnezeule, nu”

CJ McCollum: ”Nu îmi spuneţi că asta este adevărat. Nu Kobe”

Kevin Love: ”Doamne, te rog, nu. Asta nu poate fi adevărat”.

Scottie Pippen: ”Sunt şocat. Cuvintele nu pot descrie ce simt. O zi incredibil de tristă şi de tragică”.

Dennis Rodman: ”Sunt devastat să aud vestea morţii prietenului meu, Kobe Bryant. Rugăciunile mele merg spre soţia sa, Vanessa, spre copii săi şi spre familia Lakers”.

Pe lângă aceştia, şi alţi sportivi de top şi-au exprimat regretul, printre aceştia numărându-se Iker Casillas, Usain Bolt, Francesco Totti, Nadia Comăneci:

Iker Casillas a vorbit şi el, pe Twitter, despre tragedia în care a fost implicat Kobe Bryant: ”Nu pot să cred. Am rămas mască. Gândurile mele se îndreaptă spre familia sa, spre prietenii săi şi spre lumea baschetului şi al sportului în general. Odihneşte-te în pace, Kobe”.

Usain Bolt: ”Încă nu îmi vine să cred”.

Francesco Totti: ”Sunt onorat că te-am cunoscut. Campion pe teren şi în afara lui. Odihneşte-te în pace, Kobe Bryant”.

Nadia Comăneci: ”Este oribil şi trist să văd moartea legendei, Kobe Bryant”.

„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbalişti din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant”, a scris Gheorghe Hagi, pe Facebook.

Kobe Bryant a încetat din viaţă duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit. Tragedia a avut loc în orăşelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Similare
RECOMANDĂRI