Jucătoarea americană de tenis Serena Williams revine
Sursa foto:Houston Defender Vizualizari:

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams revine

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams îşi va face reintrarea pe terenurile de competiţie la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, pe 30 decembrie, au anunţat duminică organizatorii din capitala Emiratelor Arabe Unite, anunţă Agerpres.

Serena Williams, de 36 de ani, nu a mai jucat în concursuri din luna aprilie, întrucât urma să aducă pe lume o fetiţă, în luna septembrie. 

La această revenire, fosta lideră mondială o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko, câştigătoare a ultimului turneu de la Roland Garros, meciul fiind o premieră pentru cele două.

Chiar duminică, Jelena Ostapenko a disputat meciul pentru locul 3 al turneului demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda), competiţie câştigată de nr. 1 mondial, românca Simona Halep (6-2, 6-3) în finală cu Karolina Pliskova (Cehia), letona ocupând locul 4, după ce a fost învinsă şi de britanica Johanna Konta, cu 6-3, 6-2.

Serena Williams, care la începutul acestui an a cucerit pentru a 7-a oară trofeul la Openul Australiei, în ianuarie, al 23-a titlu de Mare Şlem, într-un moment în care era însărcinată, a născut-o pe 1 septembrie pe Alexis Olympia, după care s-a căsătorit pe 15 noiembrie cu Alexis Ohanian, 34 de ani, cofondatorul site-ului Reddit.

"Sunt încântată să-mi fac reintrarea la Abu Dhabi", a declarat Serena Williams pentru site-ul organizatorilor turneului. Ea ar urma să participe apoi la Openul Australiei, în ianuarie, scrie sursa citată.

În cazul unui nou succes final, fosta lideră mondială ar egala recordul celui mai mare număr de titluri la simplu cucerite de un jucător (femeie sau bărbat) în Marele Şlem, în prezent deţinut de australianca Margaret Court, cu 24 de astfel de victorii. 
Similare