SPORT

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Indian Wells, Simona Halep debutează împotriva Kristynei Pliskova

post-img

Irina Begu s-a calificat cu emoţii în turul doi la Indian Wells, iar Simona Halep va debuta împotriva Kristýnei Plíšková. "Am încă dureri şi vreau să ştiu daca rezistă piciorul drept" - a declarat Simona, care a fost surprinsă de eliminarea Şarapovei încă din primul tur.

Condusă cu set şi 1-0 de Krunic, Begu a relansat meciul cu singurul break făcut la 2 egal într-o manşă secundă luată cu 6-4.

Cu 65 la sută puncte câştigate la retur în "decisiv", Begu s-a calificat în turul secund de la Indian Wells, unde o are ca adversară pe Karolina Pliskova, în faţa căreia a pierdut la ediţia trecută a turneului californian.

Monica Niculescu o întâlneşte pe Sorana Cîrstea, după ce în 2017 a învins-o pentru a cincea oară în 7 dispute directe, în timp ce Mihaela Buzărnescu debutează la Indian Wells împotriva lui Brady, americancă aflată cu 38 de locuri mai jos.

"Am încă dureri şi vreau să văd dacă rezistă piciorul drept" a declarat Simona Halep, care s-a arătat şocată că Maria Şarapova a fost eliminată din nou în primul tur de japoneza Osaka.

"Sunt curioasă cum va arăta revenirea Serenei, pentru că e ceva special să ai un copil şi apoi să te întorci la tenis", spune sportiva aflată pe locul 1 WTA.