SPORT

Începând de astăzi, TVR MOLDOVA transmite Campionatul European de patinaj artistic. Programul transmisiunilor în direct ale întrecerilor de la Graz

post-img

Începând de astăzi şi până duminică, 26 ianuarie, TVR MOLDOVA aduce pe micile ecrane întrecerile Campionatului European de patinaj artistic, competiţie care se desfăşoară în Austria, la Graz. La întreceri vor participa peste 120 de patinatori din 33 de ţări.

Prima transmisiune a competiţiei continentale va începe la ora 15:00, cu programul scurt individual al băieţilor. În această seară, de la ora 21:40, TVR MOLDOVA va transmite în direct programul scurt al perechilor.

Joi, 23 ianuarie, începând cu ora 15:00, în transmisiune directă veţi putea urmări evoluţia concurenţilor la proba de dans/program impus, iar seara, de la ora 21:40, veţi putea urmări programul liber al băieţilor.

Vineri, 24 ianuarie, ziua transmisiunilor în direct va începe la ora 15.00 cu programul scurt al fetelor, urmând ca seara, de la ora 21:50, să puteţi urmări programul liber al perechilor.

Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15:00, sportivii vor evolua la proba de dans, urm\nd ca, de la ora 21;50, fetele să evolueze în programul liber.

Ultima zi a competiţiei, duminică, 26 ianuarie, este rezervată Galei finale, a cărei transmisiuni va începe la ora 15:30.