SPORT

Halep şi Begu s-au împăcat, după ce au avut un conflict în timpul partidei de dublu de la Miami  

Jucătoarele de tenis din Romania Simona Halep şi Irina Begu s-au împăcat şi au petrecut pe yacht, alături de echipele lor, ultima zi din Miami.

Dacă Federer, Nadal sau Djokovic şi-au comandat propriile yachturi, Halep şi Begu au ales să închirieze o ambarcaţiune de lux denumită "Prinţesa" pe care au plătit 345 de dolari pe oră de navigare. Împăcate după conflictul din partida de dublu de la Miami Open, Halep şi Begu s-au distrat alături de echipele lor în largul golfului insulei Key Biscayne, locul unde se joacă turneul de tenis unde cele două au fost eliminate în "optimi".

Cu căpitan şi steward asiguraţi, la care s-au adăugat băuturi răcoritoare şi combustibil, Halep şi Begu n-au ratat ocazia să piloteze skijet-uri model limitat cu motorizare în 4 timpi şi 300 cai putere. Pe yachtul cu punţi laterale construit în 2015 dotat inclusiv cu două dormitoare, bar şi gratar, Halep şi Begu şi-au petrecut ultima lor zi în Florida înaintea vacanţei de o lună dinaintea meciului de "Cupa Federaţiei" cu Elveţia, de la Cluj.