SPORT

Fundaşul naţionalei Moldovei, Oleg Reabciuk, va evolua pentru campioana Greciei

post-img

Fundaşul naţionalei Moldovei, Oleg Reabciuk, a semnat pentru patru ani şi jumătate cu multipla campioană a Greciei, Olympiakos Pireu. Potrivit presei elene, transferul său la Olympiakos valorează 2 milioane de euro, transmite IPN.

Reabciuk are 22 de ani şi vine după un an foarte bun în tricoul lui Pacos de Ferreira, unde a reuşit două goluri superbe în campionatul Portugaliei. Jucătorul născut la Ialoveni s-a remarcat şi la echipa naţională, unde a ajuns la 24 de selecţii.

„Le mulţumesc celor de la Pacos pentru felul cum m-au tratat. Acum sunt bucuros pentru o nouă provocare în cariera mea. Voi face tot posibilul să scriu istorie alături de Olympiakos”, a scris Oleg Reabciuk pe pagina sa de Instagram.

Reabciuk ar putea evolua în luna februarie în şaisprezecimile Ligii Europa, împotriva lui PSV Eindhoven.  Are şanse să devină campion al Greciei, Olympiakos având un avans de trei puncte faţă de Aris. Olympiakos este cea mai titrată echipă din Grecia, cu 45 de titluri şi 28 de Cupe câştigate.