SPORT

FMF: Meciurile cu Andora şi Rusia au fost suspendate

post-img

Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF) anunţă că meciurile amicale programate pentru 26 martie cu Andorra şi pe 31 martie cu Rusia au fost suspendate. Decizia vine ca urmare a faptului că în Republica Moldova a fost instituită stare de urgenţă timp de 60 de zile, iar UEFA a anunţat reprogramarea tuturor partidelor din luna martie pentru luna iunie curent, anunţă FMF.

Cu referire la meciurile amicale ale Naţionalei Republicii Moldova programate pentru această lună, FMF susţine că acestea ar urma să fie reprogramate pentru o dată ulterioară. 

"La şedinţa extraordinară a UEFA cu conducătorii federaţiilor naţionale, cu reprezentanţii cluburilor europene, ai Ligilor şi ai FIFPro, care s-a desfăşurat prin videoconferinţă, s-a mai decis ca turneul final al Campionatului European, care trebuia să aibă loc în vara 2020 să fie reprogramat cu exact un an, adică pentru perioada 11 iunie - 11 iulie 2021.Forul de la Nyon a stabilit ca prioritate încheierea sezonului competiţional în desfăşurare. Pentru aceasta a fost constituit un grup de lucru cu participarea ligilor şi a reprezentanţilor cluburilor pentru a examina soluţiile calendaristice, care ar permite finalizarea actualului sezon şi orice altă consecinţă a deciziilor luate", se spune în comunicatul FMF.