SPORT

FC Zimbru a pierdut acasă, 0 la 1, cu FC Petrocub Hânceşti

După o pauză de trei luni, s-a dat startul unei noi ediţii a Campionatului Moldovei la fotbal, Divizia Naţională. În prima etapă, Sfântul Gheorghe, Dinamo Auto, Sheriff şi Petrocub Hânceşti au ieşit învingătoare.

Jucătorii lui Sergiu Cebotari de la FC Sfântul Gheorghe i-au învins cu 3-0 pe cei de la Milsami Orhei. Artiom Carastoian a deschis scorul în minutul 59, cu un sut la colţul lung. Zece minute mai târziu, Vitalie Plămădeală a marcat si el, iar în prelungirile meciului Dmitrie Mandrîcenco a marcat pentru 3 la 0.

Cu acelaşi scor i-a învins si Dinamo Auto pe cei de la FC Codru. Maxim Mihailov a deschis scorul pentru gazde în minutul 4, dintr-o lovitură de la 40 de metri. Vladislav Karaiev a marcat pentru 2 la zero, cu o lovitură din afara careului, iar în minutul 73 Maxim Mihailov reuşeşte dubla, cu o lovitură de cap din centrarea lui Iaser Ţurcan.

In aceeasi etapă, Zimbru a pierdut cu  Petrocub-Hînceşti scor 0 la 1, gol marcat de Artiom Puntus. Sherif a cistigat cu Speranţa Nisporeni, după ce Andrei Bliznichenko a reuşit o lovitură incredibilă, de pe linia careului de 16 metri.