SPORT

FC Barcelona şi Bayern Munchen se vor întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

FC Barcelona şi Bayern Munchen se vor întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Spaniolii s-au impus aseară cu 3 -1 în faţa celor de la Napoli, iar nemţii au dispus cu 4-1 faţă de Chelsea.

După 1 la 1 în partida din tur, Napoli era nevoită să marcheze în deplasarea de pe Camp Nou. Italienii au avut un început de partidă mai bun, dar cei care au reuşit să înscrie au fost gazdele. Până la pauză, catalanii au marcat în poarta adversă de 3 ori, prin Lenglet, Messi şi Suarez din penalty.

Oaspeţii au redus din diferenţă prin Insigne, dar tabela nu s-a mai schimbat până la final şi Barcelona s-a impus cu scorul general de 4 la 2. De partea cealaltă, Bayern Munchen a trecut fără emoţii de Chelsea Londra. După victoria din tur cu 3-0, bavarezii s-au impus şi în a doua manşă, cu scorul de 4-1. Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty, iar apoi a pasat decisiv la golul lui Ivan Perisic. "Aristocraţii" au redus din diferenţă prin Tammy Abraham, iar după pauză, Corentin Tolisso a marcat şi el pentru Bayern, din pasa aceluiaşi Lewandowski. În minutul 84, starul polonez a stabilit rezultatul final. 

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa la Lisabona, între 12 şi 15 august. În celelalte partide, Manchester City o va întâlni pe Lyon, Atalanta se va duela cu PSG, iar Leipzig cu Atletico Madrid.